TVÅ 'SJÄLVMORD' I MOSKVA

då jag skrev 'självmord' ,dog endå typ 40 människor..det kallas ju inte självmord,eller har jag fel?


har min jävla hosta kvar och snuva..febern håller väl på att stiga nu oxå.. tips hur jag blir frisk?(: har ju bara 3 skoldagar så,hoppas ja hinner till skolan! idag har jag gjort påskkort, och haft fullvolympå radion;) ikväll ska jag ennu kanske byta marsvinsburen, stålt över mej själv ska ni veta :P

nån som slocknat år 2009?

PÅSK PYNT=SÖTT

heii alla kycklingar(:
hade 37.7 grader då jag mätte, så troligtsvis stannar jag hemma imorgon! har påskpyntat idag, blev jätte trevligt med färggrant runt hörnen..vårt påsk gräs har växt med rasarfart! konstigt någ så var vi i tid med att plantera det iår;)


JAG MÅR SKIT!

ja har hosta, sjuk hals,fryser och så känns det kallt i huvudet?
ja for ju då till sandra idag och jannica kom oxå vi spela pingis åså klotta vi nå lite, och jag och jannica fick varsit eget påskägg! ett stort sånt med massa godis i,mums.
nuu ska jag ta och mäta om ja har feber.


PROBLEM MED DEJ

tjenaa,
mår bättre idag! det är jätteskönt.. men vädret är inte så uppfriskande idag det är slött och slaskigt, de tycker inte de flesta om:/

NU FAR JA TI SANDRA , SANBBTSNABBT

FUCK THAT FUCKIN COW

heyy (=
deltog i earthhour ikväll, varför kunde vi inte göra det flera gånger om året(?)

sandra har oxå hittat hem från ylläs,hörde jag! nu väntar jag  på lillebror han har varit till valkeakoski di sovd över där så pappa for just och hämta han från abc (:

imorgon blir det absolut ingen träning för mej! ja hatar att vara sjuk o;

ooww,minipys !


TRÅKIGT VÄDER

heii ,klockan e snart halv sjuu!
har bakat havreflarn idag, di blev di bästa ja ha gjort o; sen ha ja sitt på film helt jävla bra! nu skall jag gå ut och hitta på något att göra..MEN det är påsk nästa helg ja ska göra någo pynt oxå! hejdåå ,skriver sedan ;)

SNUUVA ,USCH!

godmorgon!
igår var jag till vinden med jannica ,det var nog helt kul men lite överdrivet vilt! jag har pratat om att sätta in bilder hur jag byter marsvins buren, alltså hur jag byter själva skite och ja se och lär!

1. så här ser det ut efter en vecka om inte värre!

2. ALLT spån&hö& papper ja i roskisen!! alltså sätt i en plastppåse och ut med påsen i roskisen!

3. HUPS! bilden borde jag ha tagit i liggande form! okej men efter du tömt allt så tvättar du bottnen ordentilt ren,torka den efteråt med handduk.

4. då du har torkat bottnen riktigt torr så sätter du tidnigns papper på bottnen.

5. nu skall spånet på tidnings pappret! varför man sätter tidnings papper under är att det är lättare att ta bort alltspån och det + att tidningspappret är ett sånt material som suger upp vätska!

6. marsvinen skall alltid ha någonstans att gå och lugna ner sej.. om de inte har det så kan de verkligen känne sej OTRYGGA. Hö skall också finnas i buren, för de små söta som sitter och inte nångong har något att göra så är det alltid kul att ha något smått att äta, och hö gör inte dem tjocka!
små stenar är alltid lite kul de kan hoppa på dem och ja ,där hhar jag ett fint hjärtesten!


här kommer jätteviktig info!>>
har du marsvin eller något annat litet djur som behöver hö köp inte från butiken! det har jag gjort förr men det höet är inte bra. ni kan kontakta mej om ni vill ha färskt och fint hö! här via bloggen eller så på facebook, eller via telefon(:


hoppas alla föstod;)


HOTEL FOR DOGS

heyy (:
hotel for dogs ja tror de hett så en film jag såg på lördag med lillesystern.. den var nog ganska bra! ida var jag på hälsogranskning, nice :D hadd bra rygg&bra syn(med lincerna)&skarp hörsel alltså jättebra:P&och bra hg värde.. perfekt haha ;> men allt skall jag inte avslöja,hihi.

nu sitter ja här me jannica, men vi vet int rikti va vi ska hitta på? förslag?:D det är ju nog bra väder där ute men va sku man hitt på där ut.. vet int vi (;

Nån som märker nå kånstigt med berättelsen? isf. vad ;)


BLONDES VS. BRUNETTES

haha, för några dagar sedan som rubrik KEEP ON JUMPING, jag tänkte på en gammallåt och nu hittade jag den! och oj oj oj VILKEN BRA MUSIKFILM!

bra va?;)


SANDRA ÄR I YLLÄS=JAG AVUNDSJUK

heii, de e soligt idag inte sant?
men endå sitter jag här inne och skriver i bloggen.. haha men sandra for till ylläs igår då, och nu åker hon säkert med snowboarden i baken, eller så sitter hon på ett litet café och dricker varm kakao! vem skulle inte vilja hoppa över skolan en vecka och fara och åka i ylläsbackarna ;)

men snart kommer ela hit, elä nåja om en timme alltså klockan 13:00! får se vad vi hittar på.. men något kul iallafall:P  Men jag har alltid tänkt på vem som skulle leta efter mej om jag försvann.. alltså jag menar hoppar över skolan letar på nätterna, ja ja tror ni fatta. men ja tänker int försvinna,haha :D haenbra dag everyone(:


FILMKVÄLL!

heihei !
har bakat havreflarn med pitkänen, di blev sjukt goda ska ni veta. sedan njöt vi av dom framför tv:n! man behöver inte alls nå mycket för att baka dem det blir typ 18-20 stycken.
50g margarin
1 ägg
2 dl havreflingor
1 dl socker
1 tsk bakpulver
1 msk vetemjöl

sätt på ugnen 200 grader,smält margarinet, sätt i en skål blanda i alla andra ingredienser> sätt små klickar på en bakplåtspåklädd plåt , in i ugnen ,ut ur ugnen , låt svalna , MUMS ;)

var just på lenk med voffsen, jättehärligt , friskluft♥  nu sitter jag och njuter av lakritsglass och nu ska jag och kolla på film med syrran.. vilken dag!



KEEP ON JUMPING

hei på er allihopa!
har inte hunnit göra så mycket idag men endå mycket bra saker. ska väl forsätta med min !BRA DAG! idag. jag borde skaffa ny header eftersom den ser inte så fräsch ut på något vis?:) nåja men ,usch, vem hatar denna låt BADROMANCE-LADY GAGA! de som hatar, kommentera hatar hatar hatar!  hoppas de finns en del som verklogen hatar annors antar ja att ni tycker om den ,usch!!

skriver hoppeligen senare i kväll! ;)


WE CAN DO IT ALL NIGHT

heisssan.
hör på musik janu, igår tänkte ja MISSA BUSSEN för andra gången nu,haha. men ja springer så jäkla bra så ja hinner alltid,sucksuck! har ni missa bussen nån gång ja menar som att ni ha måsta springa och bussen stått och venta en stund?:)
ikväll vet ja nu int rikti va ja ska gö kanske ti vinden eller så och festa efteråt vem vet.. snart ska ja å si på teve! på GHOSTWHISPERER, nån som följer de? jag är en av dem :) nåvittu ingen evel brydd i allt skit ja skriver hit:D men vittu ja bryr int heller mej (: nåjå nå hejdå

 från år 2009, ;)

eelsskuu.blogg.se

tatta en bild från ellen, som hon fåta på oss i bussen ,fixade bara lite (: 
http://eelsskuu.blogg.se/
allabesöker!


HIHI , en liten mus där i mitten :)

JUMBOFINALEN VANN WE !

HALÅ HALÅ :) huede?
foten min är mycket bättre nu! men svullnaden är kvar(finns bilder från förra inlägget,komentera!) kan gå helt super bra men finns endå många vinklar jag inte klarar av. Vi vann jumbofinalen, som jag redan nämnde några dagar före turneringen(;
hade två matcher första förlorade vi 0-1 andra blev det 1-0 till oss! men vi sku nog ha vunnit försat matchen om ja sku ha vari me ;;;) 'skÄmtta' ,men nog skulle det ju har ändrat en del då så många var skadade och jag var en av dem..

imorgon blir det stan minuspengar , inga träningar för mej med sjuk vrist. nu säkert i några dagar får liimaside på tisdag eller så på onsdag kanske.

√ = gjort idag


 : skrattat
: sitt på två matcher
: ätit på abc ;LEHTIPIHVI<3
: druckit redbull!!

 söt panna ja har (:


GO AND HIDE MY HURT, KAN MAN SEJ SÅ? :D

HEEEJ ;<

ida så vakna ja halv åtta och åt gröt! haha janåmen skulle vara klar för att hoppa på mini bussen som kom typ tie före nie som jannicas mamma körd(: ja hann me allt packande och allt!

då vi kom till busstation ;där alla sku samlas så var det massor me trötta flickor där(: alla hoppa in och så började vår 'resa' till seinäjoki:D resan gick super, inga illamående och inget.

SEDAN;
hade vi match mot nice futis fölora med 1-0 spela hela matchen(: , men vi hade mera möjligheter di hadd bara en å då slapp di in! men matchen var bra, vi kanske lite halvsovd? (:
andra matchen hade vi mot jalas då vann vi 1-0 helt najs match alla va på G å vila ha bollen!men sedan så måsta ja fa ut i byte fö de kändes soom om en kniv sku ha skuri i lungorna hela tiden då ja andades, satt i byte en stund tills det for över och så snabbt in igen! men så ja hann int vara så länge inne tills min vrist vrides helt jävla myki!!
sedan >> ABC , för att äta gissagissa vad jag tog LEHTIPIHVI♥ mixulovettaa! >> LIDL♥WE , äger heöa världen,lätt. + redbull are fuckin best?
tredje matchen mot karhu så blev 0-0 , hadd tejpad vrist gånger två ;s alltså helt jävla mycket tejp.. spela hela matchen fast det värckte HELA tiden, men en liten smärta skall man måsta hålla ,annors är man klen åde vill ja int man ska tro om mej! men sedan efter matchen tog jag bort tejpet, å usch då!!! de kändes heeelt hemskt inget stöd eller någåt, jag kunde endå gå men sedan efter en stund började det verka helt 99% okei , ja tror int man kan räkna i procent de?:) men kunde inte gå men hade ju små tomtar som kunde hjälpa mej(: sen då vi satt oss i minibussen fick ja en påse snö som ja had på foten hela vägen till vasa, och nej ni vet inte smärtan ..

men nu är jag hemma måste krypa på golvet finns ingen chans att gå. ingen. ser dåligt ut fö imorgon, men ja ska ta och spva riktigt bra så får vi se imorgon(: gonatt här kommer en bild på mina fötter ;)

märker ni skillnaden?


STARPOWER

heyy
nu ska ja ut me min söta hund nico, en liten sväng före ja drar iväg..sedan ska jag packa har  ju TURNERING i seinäjoki lördag-söndag, men vi sover inte där. vi kommer vinna jumbofinal, om inte ni vet vad det betyder s¨är det så att vi vinner och blir sist ihela turneringen, det är vad jag tror så ni får ju tro vani helt själv vill. åså ska ja kämp nå rikti hårt så ja får nå pengar! men nu måst ja no fa då lillen väntar så hårt!♥

;michaela&nico;


WANT A PIERCING RIGHT NOW MUM

rubriken ,right! har ju väntat allt för länge. vet ni var? om inte så vill jag ju ha under under läppen,ja vet int om ni fatta men.. hoppas. OCH JA TÄNKER JU FAN INTE VÄNTA TILLS JAG ÄR 18 ÅR , de förstår ni väl?






IMORGON ÄR DET FREDAG

heisan hopsan ,nån som ska hitta på något kul imorgon?
tyvärr ha int ja ennu tänkt ut va ja ska göra imorgon.. vet inte om ja ska fara till vinden eftersom det händer aldrig något där. Så va ska man hitta på? Vet inte ett skit ;s
IDAG; var vi till bragegården med klassen, haha smakade på gröt vi själv gjorde och stekt gröit:D lite underligt nog men endå gott(?) janå så fortsatt dagen helt normaly.

sommar planer; att ha kul festa och helt enkelt träffa på gamla goda vänner! kan helt enkelt inte vänta hu j'vla kul det kommer att bli! hoppas snöandet slutar och sommaren kommer med superfart!


HAHA ,joku ´nurkan takaa(: iha oikeesti..


SPORTLOVETSLUT > PERIOD 3 BÖRJAR

HEI :)

CHICANE - BRUISED WATER, värt att höra på!


ja orkar int blogga ikväll :):):):):):):)






nawh vist ehan söt? han bor i duschen här uppe som int används ja ha döpt honom till kalle (: söt, JA or NO :)


SO?

gonatt,nu ska ja gå och lägga mej! hoppas jag vaknar tidigt 'idag' så ja hittar på något kul(: kanske bloggar något intressant?om det är fint väder går ut och fotograferar fina vinterbilder? ja de får vi allt se sedan!

var tvungen att redigera den svartvit.. har den inn på ett annat ställe också men nu blev de bara såhär(:


VAD SKA MAN JOBBA MED DÅ MAN BLIR STOR?

Nu ede så att ja ska ha ny header;< Ja tycker den e ful och helt utan liv! Hur ska den nästa se ut; en bild å mej själv, på något ja tycker om, eller bara mitt namn? Ja de får ja tänka på. Hoppas det blir en helt annan stil.

Efter jag idag jobbat med snöarbetet så bytte jag spånet till marsvinsburen, som jag gör en gång i veckan. Ibland är det jobbigt men för det mesta skönt, kul! Ja det är svårt att tro så äkligt och smutsigt det alltid är. Ja fixa de jätte snyggt idag(= Höni de sku kanske va kul om ja laddar upp bilder steg för steg hu ja gör? Kul va(: Men ni väljer ja ork int gö de om int nån ens svarar (=
Efter mitt städande åt marsvinen stack jag till prisma med pap och lillesystern. Och ni kan int gissa va vi fick köpt! En hästborste för 75cent.. Till Nico ,haha han gilla den helt påriktigt!

Sedan kom jannica de va meningen att ja sku fa emot men ja hann int då ja kom ut så kom jannica me cykeln.. haha:D nåja men vi va på väg ti ässä men så kom ja på att de e stängt så vi cykla iväg till kiosken där vi köpt *hemligt* och *hemligt* , nå vittu ja skämtta :) rodeo och godis? helt lätt(= åså kom vi hem då ,javet intressant:)
åså kuna int pappa laga riktiga fattiga riddare.. men man issa int sejja något ti han,man fick va nöjd me de orka laga!

Dagens taleämne? :D/jannica&michaela: Va ska vi jobb me, nå som int man behöv ha bra vitsord i!, och vad händer efter man har dött? int kan man ju bara leva en gång jag menar de låter kånstigt.. har vi ett liv till ett likadant men ett lyckligare> man får rätta till varje sak! det är att tänka på!


ja vet int om de e jannica som ha tagi foto elä vem vade? janå ni kan giss va de e (;


VISST ÄR JAG DUKTIG?

morjensta (:
nu har ja vari jätte flitig, har varit ute och skotta bort snö.. jätte tungt! blev ej klar pga. det är helt jävla omöjligt ja lovar ;< pappa har låvat att ge en viss summa för det, hoppas det är myki(= sparar till en läderjacka! jag är redan på god väg så(:



titta vad jag hittade på denna dator,> är på en gammlare dator alltså inte min egen!


photo by ;ela, hennesblogg>http://mikaelafelicia.blogg.se/


♥LILLI♥TOTTI♥TIINA♥

alla ni är så jävla härliga,söta och roliga! och hoppas du lilli har de bra i himmelen..♥


TOTTI&TIINA&NICO SÖTISAR♥

moikks:)
glömd att blogga igår, janå helt ärligt så orka ja int.. nåja men ska väl berätta va som händ igår då!
vaknade ganska tidigt och kände mej jävligt stolt! klädde på mej helt chill kläder collegebyxor,t-shorta och collegepaita(: >stack till stan me sötaalexandra! vi gick runt butiker å ja hitta en super söt huppare me två stor 'dockor' på ;angels&demons; en grå. och så köpte jag ett super läckert armband från lindex! jätte nöjd me deja drog hem.

idag; idag drog jag cyklandes ut till västervik, jätte härligt med sol! men sedan då det blir vår och varmare så kommer vi ju ha det jätte plaskigt och äckligt,usch då.. men vi ska njuta så läng som tiden räcker:) jannica kom emot mej med tre söta hundar, lika pigga och lika glada varenda gång! var en sväng till rapis också kulkul :D ja vi pyssla åxå (= 'not' :)
åså får ja tacka jannica ida å(=


OMG OMG ,JA VILL JU INT DÖ ENNU

Heisan (:

nu eja hemma igen, de känns skönt då man har allting nära och vet vad som händer! men såklart då man kommer hem har man inte något att göra alla är borta, nåja har då bara varit och kollat på datorn, har int nå vettigare att göra,nej :) VET NI VA JA HÖR PÅ? FINTELLIGENS-MIKÄ BOOGIE ♥


ja och vet ni vad? att om man som sådä kouluttaa ja vet int va de e på svenska jaaa pling javet int om de e rätt men janå som sådä skolar sin hund aggresivt så blir hunden aggresiv, åde vill ju ingen att sin hund ska bli så skola int din hund aggresivt! men de e påriktit så jag loovar!

haha, har man tråkit har man ju dee(: