BORN TO BE WILD

Goddag

Har inte skrivit på länge, men har ju varit på turnering och fick 7:de platsen. Det var en bra turnering gjort av alla,speciellt av mej skämtskämt :D


Igår

var en helt slapp dag framför datornmin♥ på kvällen blev vädret lite bätre och humöret så for ut med jussi prata och hadd kul tills jag peda hem typ 11!


gissagissa vart jag skall imorgon




CLEAR

Nu har jag packat, så nu åker vi till seinäjoki! Är grymt hungrig och trött. Bye Vasa, Hello Kokkola!


SORRY I AM LATE

Jag sover som en stock ,på samma stiger sandra in genom dörren.
Sandra knycker i mig, jag reagerar med ett mhhmm
Sandra; TALANG
Jag; VAAA? JA HINNER JA HINNER klockan var redan halv tio..


Men vi kom inte så sent jag tänkte mej bara kanske 5-10 min. försent. Så det blev inga sura miner!
Träningen var kul och inte var den så svettig heller. Nu har jag varit i duschen sminkat mej och snart skall jag bära upp stryckta kläder, och sätta dem fint i garderoben. Sedan måste jag också öppna vind dörren så att luften inte är så in stängd.. Jag har mycket att göra så varför inte börja nu? ;)

Nu måste ja bara säga att jag hatar denhär låten! och så spelas den på radion heeela tiden,iriterande ><

2 h 40 min


Filmen var super, jätte bra! Obs. är man ju lite sen då alla andra sett den på 3D.. Men nog var den bra såhär med våra egna ögon också. Jag och Jannica som inte sett filmen frågade hela tiden vad som skulle hända om någon dör osv. Men nu har vi sett den filmen, de som inte sett den rekomenderas :)


Imorgon(idag) så blir det träning 10 på morgonen och sedan är det helt fritt men måste hinna packa före vi sticker till kokkola ca. 6 tiden.. äh men det hinner jag lätt tar ju endå bara typ en timme att packa. Haha näj men för mej tar det länge. Godnatt! Hoppas jag drömmer något trevligt :)


FILMKVÄLL

Shaa :) Har varit och simmat med bror miin, kul hade vi! Tog bilder då han hoppade, haha int så lyckade men rätt coola blev dom.. let's look ;)


 sista bilden tyck ja blev bäst!  det blir att se på avatar ikväll! nån som har lust att joina? ;)


SMUTSIGA HÄNDER



  ett av mina beroenden ;)

När jag vaknade idag hmm.. kanske runt 11, men låg och drog mej i sängen till kvart före 12. Bra idag är vädret och min städning och humöret. Blir inget speciellt idag, eftersom jag har träning på kvällen. Ska väl till stranden snart.


6 SANNINGAR OM MIG SOM NI KANSKE INTE VISTE?

number one  jag gillar att städa

number two  mår dåligt av att alla andra älskar berg; och dalbanor och allt annat stort vid nöjesparker.. då jag själv är jätte rädd och osäker av dem så därför känns det hemst innuti mej då de mesta sejjer att "påriktit vågar int du fa dit" eller "hadu aaldri vari i dendär!?".. ja klarar int bara av att komma över rädslan :)

number three   kan fixa cyklarnas kedjor på plats om de har hoppat av, ett undantag idag då.. men de va lite annan sak ;)

number four    vill tappa oskulden ganska tidigt ..;)

number five   älskar BAILAAA, och pojkar som bara kommer fram och dansar!

number six   jag slösar inte tid på människor jag inte gillar!

  godnatt :D + naturligt blond! blåa ögon ^^


WASP-I WANNA BE SOMEBODY

Gokväll, hör på gamla låtar ganska kul med gamla minnen.
Mumsar i mej Fazer blå, det bara smälter i munnen. Ikväll så var jag på träning andra för dagen, det var kul och svettigt! Och så fick jag ur mej "JA AVGUDAR MEJ SJÄLV" då vi spela haha!


har verkligen massor just nu så kan ibland vara jäkligt stressad..

MÅNDAG   > två träningar(fotboll)
TISDAG     > en träning, skulle ha farit på två men båda är samma tid så
ONSDAG     > en träning, far till kokkola på kvällen
TORSDAG    > turnering
FREDAG       > turnering
LÖRDAG        > turnering
SÖNDAG        > turnering
MÅNDAG        > träning och match
TISDAG          > jag far till stockholm
ONSDAG          > stockholm
TORSDAG         > kommer över med båten till helsingfors och tar tåget till tammerfors där jag hoppar på buss till  esbo.. som menar att jag inte kommer alls hem till vasa före detta
FREDAG > turnering
LÖRDAG > turnering
SÖNDAG > turnering



och på måndag är det igen två träningar.. fattade ni vad jag menar??


UT PÅ GRÄSET

Tänkte faktiskt ha lite tid för mej själv idag *entimme-.-* . Att gå ut på gräset och läsa Kalle Anka ärr väl ganska skönt. Medan jag har med mej fruktdryck. Idag har det varit träning och så var jag en sväng till stranden.


WONDERFUL LIFE?

fintelligens-stockholm-helsinki.. de lyssnar ja på nu!
klockan börjar närma sej ett och lillajag har fotbollsträningar imorgon klockan prick nio såså; dags att börja gå och sova, hell yes. har varit och köpt mej en sladd till telefonen, svårt att förklara men eftersom jag har ett "litet" hål för hårlurarna så köpte jag en sladd som går in i det lilla och gör ett stort hål. haha , bra om ni fattade;)

sedan chillade jag och jannica vid louhos ; väntade tills vi slapp till sandra då alla gäster farit från hennes brors konfirmationfest,tror jag det heter. medan vi väntade så läste vi kalle anka, beroende!


och resten av kvöllen har också spenderats vid louhos!
 här!

haha vi fösökt me dubbelhaka?


nu skall ni höra på denna..


CAN I LOVE LIFE AND HATE IT THE SAME TIME?

Rubriken är en svår fråga har tänkt på det en hel del. Men jag tar en dag i taget.

Bilden är från villan där vi sovde över två nätter skönt ute på skön. ;) Idag har ja då varit vid stan och köpte mej en vanlig gultopp. Och sedan ut till månttuna nära sundom. Och så hängt ute vid hovrättsparken, med kalle anka pocket och sandra.


DÅLIG UPPTADERING

Godmorgon! Har varit upp en stund här före kanske 6 på morgonen? Efter som at ja hade jäkla varmt.. så jag öppnade fönstret helt , sedan drog jag ur täcket och sovd bara med lakanet, det lönade sig.


Igår var det toppen dag, det var varmaste sedan 67 år tillbaka!? enligt en tidning jag läste från igår. Ganska nice. För att det var så varmt peda jag och sandra till sandö där vi träffa massor med folk man kände. Simmade som fan, och blev säkert lite brun,hopely.

Idag blir det båten till villan som ligger i Petsmo, Ela,Fia och Sandra kommer med så hoppas vi har det kul. ojojoj fia och ela kommer om några minuter och ja har int äti ennu.. oups ;)
 att ja saknar spanien .. :(


LIAR ,COME ON?

Köpte nagellack till mamma och läppglans och ett armband och till sist hjärtformade såndä isbitar som e i plast så att man kan använda dem ofta! Ja orka inte gömma dem då hon fick dom 4 dagar före.
Igår efter att vi varit till stan så var det dags för kärä STRANDEN ♥ Fia ,Sandra och jag. Först fick vi sällskap med Jussi och Tommy.. Och senare av Danii och Emil! Vi hade verkligen en rolig kväll, från ca. 8 till 11 .

Idag har dagen oxå spenderats med Sandra, Emil och Danii :) Snart skall vi till villan marsvinen skall också med.. Kameran too!


Packningen är halvvägs så nu tar ja tag i det ;)

   är vi villan ganska länge så det blir dålig updatering .. :(


NU TILL STAN

hörs!  hoppas jag hittar något fint.


FILMDAG?

Mulet, det blir nästan alltid så att det är 3 dagar sol och sånt väder man älskar. Men sedan blir det 1 till 2 dagar regn/mulet. I allafall så kanske vi far till villan en sväng, för att fixa bryggan , men om inte så tror jag att jag ska kolla Avatar.. Ja brukar inte vara en film människa men då jag har städat mycket passar det suveränt.

 

NUNUNU är det så att mamma fyller det 13:onde, och det är om 4 dagar. Skulle gärna vilja ha hjälp med vad jag skulle kunna köpa, eftersom ja vill att hon ska bli jätteglad och kunna använda det/den, alltid ibland. Ge tips en eller många! :)


 totti och tiina ;) totti sir lite ut som en mask? men vinkeln e lite dålig! ja tänkt att snart kommer ett STORT inlägg med bara bilder på domhär två och nicohunden, inte dåligt va?


BULLSHIET

nu drar jag täcket på mej , mina ben är helt spaghetti. ute och på hela dagen ,så det räcker för mej!
simmat som en fisk och solat som ett monter HAHA :D nu hemma och titta vad mamma had med sej hem från stan ;)
 helt super! och alla var på rea, as good;)

och nu bilder från power park, alltså igår!





sov gött

SIMMA = KUL

godmorgon! solen sitter bra uppe utan några blockerande moln. PERFEKT. sticker till butiken snart för att köpa torrmat åt marsvinsbusarna, och sågspån alltså för att byta själva underlaget där di skiter och går.


klockan tolv träffas sandra och jag och cyklar iväg till sandö för ha det varmt och simma ;) hoppas de e trevliga människor där idag. kameran är med :)


jannicas villa , en av dom bästa delarna, vattnet!

NEVER GIVE UP

grattis mommo och tack! har spenderat dagen vid nöjesparken POWERPARK. det var ju nog kul men jag blev nog lite missnöjd på mej själv, då inte jag vågar sätta mej i de stora sakerna? men det var en lite annorlunda 70-års kalas :)
bilder senare..


IF I HAD YOU

TIDSINLÄGG , datorns batteri for endå ><
Klippte just marsvinens klor och ojoj vad långa!! Batteriet från datorn är snart slut så ja skriver snabbt inlägg. Det gick bra att övernatta i skogen , mysigt med myggorna? nej men annors skönt att höra fåglarna och inte bilar hela tiden. Halv fyra på natten så for endå ela sandra och till sandra men jag och jannica lämnade kvar själv i skogen ;)

På morgonen vaknade vi och det var varmt som bara den.. då man steg ut var det skönt att se vattnet glittra och måsarna flyga! Vi satt på brasan och började packa ner allt.

NU
Baseball, det är nog min sak.. kom för enstund sedan in och nästan inte svettig alls. Måste bara sejja då jag har bra dagar skjuter jag som en kanon, haha ;) 

Har också varit till jannicas villa for dit 4 tiden, och kom nog hem 9. Det var kul med bastu och simmning, det var ju 23 grader i vattnet, aaah.



SKOGEN HÄR KOMMER VI..?

BLÅÅSIGT FÖR FAN!?

Vaknade halv elva och var redan halv 12 på väg mot stranden. Kom dit klockan ett och fick träffa massor med bekanta, vänner och så.. Varmt vatten och sällskapet var bra,men enda som tog oss på nerverna var den själviska blåsten som tog med sej sand och flög rakt in i ögonen, inte trevligt :(


NU är det planerat så att jag och mina söta flickor skall ut till skogen inatt för att sova och ta det lugnt, mysigt! Snart skall vi peda iväg till närbutiken för att köpa kvälls&morgonmat, en gångs grill och så. Före vi far och sover tar vi nog och simmar riktigt ordentiligt ;)

   aaah , vill ha mitt långa PLATTA hår tillbaka, men dendär kameran för nog vara borta! > nu har jag ganska kort hår och krulligt? :S


PARENTS ARE OUT

and I am tired.. ja tror jag tar och går och sover fast har endå lust med MEGABAILUT <3<3<3 om några veckor, maybe? mamma och pappa är ute , och syskonen sover , hur perfekt som helst att smita ut och festa, hmm.. ;)
 Imorgon blir det en  dag på stranden! Hole day , you know.

SAKER SOM SKA KÖPAS SNART

> flytväst åt hunden, eftersom lillen inte vågar simma.. fast goldenretriver är han nog!
> vattentrampolin! till villan , det verkar skitkul.
> telefon högtalare ,eller liknande!
> hmm.. kommer int på någonting nu eftersom det alltid blir så då man riktit vill tänka.. :)


JAG ÄR FAN GUD

Är hemma nu igen efter en lång dag. Förlorade ekenäs med 3-0, med vårt trötta lag. Annors bra dag, varit ute och ätit vid Fransmanni ,och spelat fotboll på stan! Nu ska jag äta något och sedan ta en kvälls promenad med älsklings hunden nico. Det är 23 grader ute nu så behöver inte frysa, sedan skall jag ta och skåda på teve, om det kommer någon bra film.. Ibland är det så jäkla shönt med egen tid!

yeahFashion Trends & Styles - Polyvore
här är något man gärna skulle vilja ta emot nu!

 


UT MED HUNDEN

vaknade för en tid sedan ,ska ut med hunden nu och pedar iväg cirka halv 12 till travbanan för bronsmatch, hur skönt som helst? sista matchen i turneringen och så får ja en ny brasilia boll ;)

efter matchen blir det att hela laget far till stramppen och äter något och för att umgås med varann.. kulkul (:


sötisen förra sommarn!


TAIO CRUZ - DYNAMITE

har ätit mej mätt på en rullakebab just, smask! på onsdag blir fyller mommo 70 år då blir det en dag på ett nöjesfält eller något liknande. Den dagen skall det tillbringas med kusinerna och mommo och moffa ofc ;)

och på måndag blir det tropiclandia med my favourite girls!
 viltso e fotograf ;)

STOCKHOLM

Far till stockholm den 27 alltså om 24 dagar, härligt. Slipper allt detta skit.. haha! Ska allt börja tänka på vad jag ska köpa därifrån. Men det har jag tid att tänka på ennu i flera dagar. Btw måste börja plocka växter snart pga. har detta till skol arbete! Växterna skall pressas, sättas snyggt i ett häfte osv.. Det blir väl kul att se på dom då man är vuxen?

wasafootballscup matchen är imorgon, då gäller det att vinna brons eller ta det sämre och nöja sej med plats 4. Otroligt bra iår med detta lag, spelar om att få brons det är jätte bra! Har tilloch med tagit emot 3 lappar var det står 'TSEMPPARI' ! Igår var det cuppens disco, det var det bästa hittils. Men en timme till skulle varit toppen ;)


  I will love you tuesday! 27

RUSSIA, LOVE YA ,NEHJ

tar mej snart en shön dusch och hoppas morgondagen skall gå bättre.. det blir två matcher imorgon och disco på kvällen! solen får nog lov att koma fram imrn ;D

 ilmeeeellä (----;


GODMORGON

solen ser fram riktit just, så blir dagen bätre! igår så hängde jag på stranden med dehär fyra flickorna nivet, och på stan för att äta mat♥
på eftermiddagen var jag med jannica vi for till strömsö där vi träffa 3 pojkar som kanske va 16 år ;) di vila ha me oss ti kiosken och fråga nummer, roliga va dom (;


snart drar jag iväg till roparnäs för att vinna en match mot ja vet int vem! första matchen av wasa footballcup, sedan om vädret är bra far vi till stranden! nästa match börjar 5 på mtv då hoppas ja att de e publik ;) puss o.kram :)