I WILL BE THE BAD ONE

Mår bra som bara den , LIVET LER (:  vann matchen idag, tack goosetjejjer!  nu hör jag på partyy musik, och är helt på G.

Kryper under täcket nu gonatt!

som alla andra har ibland så har jag också det :) spännande. Avslutar då det är tillräkklit med frågor




NU NATT

Gonatt, börjar senare imrn så hinner platta mitt krulliga hår tack och lov. Nu är jag så lycklig så att jag inte kan skriva det.. Fan jag älskar livet! Allt detta med små saker


hold on tighter

mina fula kompisar, hahah nehej då


 jannica och sandra the only ones

WAIT, DO YOU WANT A KISS?

Jipeeeei, har klippt gräsmattan tog ca. en timme. 

Nu ska jag ringa någon och fråga om nån följer med på en lång promenad, eller något. Läxorna får allt lämna till kvällen; religon.

Fick en ny tröjja idag i grön och en college med en uggla på  båda var en femma var, priima.

uuut nuuu.


HOW THIS GONNA WORK

Ska ta och klippa gräsmattan! Det kommer ta några timmar eftersom vår gård är som en splittrad fotbollsplan. Musiken på högsta volym & värmen av solen, första gången i år och kanske sista gången jag klipper gräset. Är förkyld som nästan alla andra också är men annars toppen läge i mitt liv :) Hur är det annors med allt annat? Skolan går si och så ibland bätre och sämre vissa dagar, beror HELT på humöret. Fotbollen är väl helt vanligt kanske lite sämre än förr.


Detta kom jag underfun med idag, och känner mig riktigt stolt.


- livet handlar om små saker! typ första världskriget kanske aldrig skulle ha skett(stavning?) om inte dendär stundenten gabrilo elä nånting skulle ha skjutit dedär två kungligheterna plaplapla.. det var EN enda människa som ställde till hela världskriget dom där då dog 100 miljoner människor :S

men det mesta med dessa små saker är ju bra saker ord,gärningar, bara behöva tala med någon osv. tillexempel nu ska jag klippa gräsmattan det är en ganska liten sak och jaa det får jag ju pengar för månntro?

hoppas inte ni fatta fel :)


MYYYYYYSIG :)

Historia, sämsta jag vet tror jag. Men mamma tycker jag ska tänka allting positivt då blir det mycket lättare med att läsa, blabla! Men okej ja lär mej ganska lätt men har ett jävligt dåligt minne, that sucks :)

Idag har de varit en dag med my number one girls, chillat och varit en sväng till sundom! Ni vet nog aldrig hur mycket ni betyder för men. Kvällen fortsätter enligt detta; läsa historia,lacka naglarna och till sängs och tänka på igår kvällen.

 

......SOMMAR 2O1O kommer att sakna :(


VILLAAVSLUTNING 2O1O

O:21 är klockan nu och kvällen har varit jätte mysig :) med alra bästa folket.
Blev inga bilder, men kul var det. N'stan farligt ibland, med alla fyrverkeri.. Men vi överlevde, haha ;) men ja vet int nåmer va ja ska skriva korta ord om kvällen ; galen,rolig,tafsig,sorlig,glädje,skratt,mysigmysigmysig,smällig   det var bara bäst :)
 jag &sandra på stranden.. å nu blir de inget sånt någåmer , pga. höst :(


I LIKE CLOSER

HEII

 

Idag är det villaavslutning! Kvällen kommer spenderas med de bästa, och fyrverkeri. Låter hur kul som helst! Nu håller jag på och små städar ska ta en dusch här snart. Är hemma helt själv, super! Var hos mommo övernatt fick typ inte sova själv hemma!? mamma sa: " du är bara 13 ennu så antingen far du till nån kompis eller till mommo" inte sa jag något emot, det var bäst så :)

Detta fick jag idag, tack mommo


 

Igår köpt , med mina pengar ;)

 blev typ 9€ :)


DON'T KNOW

Kveeeld :)


Har varit i duschen snabbt, och ska mysa lite med glass. Friluftsdag med skolan imorgon, och ska till optikern. Jag har mycketmycket bra nyheter jag har hittat på ett sätt att laga in mina foton istället för att använda sladd! Det är bara att stoppa in minneskortet och så är det färdigt ;) så nu får ni faktist en hel del med bilder!

 







nu räkte det med bilder, ska lägga mej under täcket.. blir skolan imorn FREDAG ;)


BOYSBOYS

Kveeeld :)


Skolan OK, bara att alla va lite onödigt fåniga! Efter skolan var jag till kosmetologen.. tänkte somna, pinsamt(a). Men det är super skönt med alla (medel?) di sätter på ansiktet.

Genast efteråt match mot Ijbk och vinsten hem med 4-2. Hem i duschen och uut med pojkarna :) Nu är läxorna oxå gjorda, om man tänker efter har jag gjort mycket idag..

 






















Finns de ingen som tycker jag ska välja gula? Men det verkar nog bli rosa!  + VILLAAVSLUTNING PÅ FREDA TILL LÖRDA  PLANER, JA DET HAR JAG VILLAN VILL JA HELST INT TILL MEN DET BLIR VÄL HÄRJAS MED BÄSTA :):)








UUT

Ska ring ti nån random nu å faa ut ja mår skit å allt.. Men nåja blir tortillas kväll me familjen och måste göra matteläxan. Ska satsa på skolan michaela!
Hejdå ni kommer ennu falla ner för marken när ni ser min mopobil ;)

MOPOBIL

Gomornn, har börjat tänka på min mopobil..

Vilken färg, tarran, kaitsarit(vad är det på svenska högtalare?) och jaa,så den inte ser likadan ut som alla andras. Fyller ju sant som sant i december! Så jag har ju hela nästa sommaren tid på mej att lite fixa upp den ,den kommer nog vli snyggast i stan

 

Nu skall jag göra ett födelsedags kort för min lilla 7-åriga kusin! Han gillar bilar som alla andra pojkar gör så det blir väl temat, om ni har tips på någon sida med pyssel kan ni gärna skicka en kommentar om den!

 

sötintiina!


IIIIN LOOOVE

Titta vaaad jag har hittat, blev genast helt super kär.. men vilka av dem skall jag välja?


gula?






rosa?
  tänker genast beställa!


I LIKE YOU, BUT..

Heisan!

Har inte skrivit på länge, pga. inte tid tackvare skolan medmera. Men har tänkt på en ny header.. den är rätt gammal den som jag har nu.


Igår var det nog en av dom bästa dagarna en tid bakåt, fick månadslincer, träffade på söta 17 åriga pojkar 4 var de och var jätte roliga ;) och så blev det cyklande till sundom och sedan till gerby.
 tottigolle, kom just från match då:)


HELT OKEJ

Helt okej helt okej! bra skoldag.


Blev en bra början, eller ja bätre en jag förväntat mej. Kommer inte orka till skolan imorgon,jag är inte enda antar jag ? :D men här e en snabb lista om mej! läs om ni ork,kanske de finns nå intressant.. ;)


Du heter:
Michaela
Smeknamn: Mixu, Dvärg haha int så ofta men 

Låt som när du är ledsen sörjer till: Save tonight

Beroende av: vänner & mat :)

Vad tror folk om dig? lite allt möjlit tror ja!

Stämmer det? japp

Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår

Hur imponerar man på dig? Man skall ha humor och lite små bråkig
Brukar du skratta för dig själv? Haaha , ofta ;)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: " Ok jag vet där i början:)"

Var bor du? Vasa!

Trivs du där? JÅ så bra som de bara går!

Hur svarar du i mobilen? "Hej" ?

Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: De kan ja nog göra
Antal timmar sömn inatt: Hmm 8 timmar

Sov du ensam: JA :(

Brukar du komma i tid: Nej och vill inte forstätta med den vanan
Hur känner du dig nu: Supeeer

Vanligaste färg på dina kläder: Blå/vit, eh ja vet int riktit

Vad tycker du om fötter: Söta, passligt bruna;)

Vad saknar du: Förra sommaren.

Hade du en bra kväll igår: Joap

Favorit dryck på morgonen: OBOY!!
När brukar du oftast gå och lägga dig: Sent..

Är du blyg? Ja ibland
Sysslar du med någon idrott: Fotboll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte riktigt

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Hmm ,säkert något styggt ;)

Är du nöjd med ditt liv: Absolut

Är du bortskämd: om ja fatta rätt så ALDRIG :):):)
Vad gör du i morgon: Skola och match

Vad är det värsta du vet? Svek

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har härliga vänner

Vad är det finaste du fått? Int typ någå :( 
En speciell dag du minns: En dag på villan (natt) på stranden med *****

Du samlar på: Nothing

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Sandra&Jannica
När grät du senast: :O kommer inte ihåg:S

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Renovera detta jäkliga huset

Vill du gifta dig: Kanske.
Vill du ha barn: KYLLÄ

Är du musikalisk? Jaanä,va?

Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk/Vatten/Limsa

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja..enså länge

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Mmmm

Biter du på naglarna: NEj



Orkar ni läsa så grattis :)


DET VAR SISTA KVÄLLEN DET DÅ!

Gnäll kväll :)


Imorgon blir det att börja skolan och då börjar man på 8:an. Är inte längre yngst i skolan,haha. Har en ny rutin lista, det är bra ti ha! Och detta år ska bli bätre med satsning på skolarbetet, som sandra sejjer att inte jag kommer hålla det jag sagt så det ska hon få svar på snart! Men inte så att jag sitter och pluggar varje rast, neej. Det gör jag hemma ;)

Som sagt nya rutiner,nya mål,ny årskurs, nya chanser! Men inte ska ju jag&sandra co. gå i konskurs med vårt näddigajäng, nej tanter små det jänget dör aldrig aldrig.


Nu måste jag nog lämna detta inlägg såhär måste ennu acka naglarna, snyygt ;) btw. alla lycka till me skolan, we love school :)

    
blondit ei oo aina viisaita,eli älä valita.

SIMSTRANDEN

Hejsan:)

Är hos sandra och är på väg till strömsö, för ett dopp :) Efteråt blir det bara chill hela natten(?) Alla andra är borta hemifrån utom marsvinen så hoppas di har debra ,haha. Får njuta av den nästsista dagen med denna härliga frihet.. Skolan är det sämsta vi vet :(:(:(:((:(:(((::(:((:((.
  fin blomma ; japp

TOTTI ♥ TIINA, love u

Ojoj sommarvädret är tillbaka; happyface. Men endå så latar jag mej här hemma, med mina marsvin totti och tiina! Genast jag stiger upp på morgonen så hör jag bara pipande av dessa och de gnagar på gallret så det bara låter, då det ör bra väder då så tar jag dem ut så länge det är sommar :) Nu ska jag då ut och vila med dem och ta kameran med, IDAG ska ja fan ha fram den helvetesfulla kamerasladden.


Föresten så hade vi till läxa över sommarlovet att plocka växter,pressa dom, skriva namnen.. Nu är det klart för min del ,nöjd!:D

frånvänster lilli, totti,tiina:) ela fotograf!


MAYBE THIS IS A DREAM BABY

Heey :) läng sedan njea!

Det var årets konstensnatt igår då! Det var SUPER, tacktack :) såå härligt folk jag var med! Kom till stan kanke 6 tiden och for halv 2 efter lite festas ^.. Och japp såklart hade jag bort min cykelnyckel! Så det blev en hemfärd på sandras jävliga pakethållare, och grät istället för min rumppa.

Kommer nog alltid komma ihåg dethär, tror jag! På måndag börjar skolan, hur tråkigt som helst.

Kalla mej bitch fö ni verkar trivas me de smeknamne åt mej! De eju huvudsaken att man trivs. Åså skrev faktist en till mej idag att ; att man ja tänker efter så känner ja int dej så bra jag ;precis :). Så man måste ju tänka efterlite vad man sejjer gott folk :)
     GOOSEHUND♥

GODNATT

skriver allt om denna dag imorgon..? fan somnar framför datorn annars, det vill jag inte

KLOCKAN ÄR 12,VAD FAN

Nu skall jag krypa under täcket, har gjort något hela dagen. Men kan tyvärr inte fortsätta, eller kan och kan det ör ju natt. Fuck jag helt jävla hungrig, ja det finns ett kylskåp i detta hus.


Planerna för imorgon!

Vakna klockan åtta klä på mej tränings kläderna och städa för att får besök av en viss person klockan 12. Cyklar iväg till träningen kvart över nio. Tränar till 11 ,sista gången så får fan njuta av den träningen :) Sedan skall jag hoppa i duschen och städa städa tills emil kommer! Klockan 4 ska jag till jannica och fira henne. Vilken dag helt ärligt talat låter den helt härlig ;)


I WANT YOU, BBOY ♥

Eh, jag skall ennu klippa lillesysters hår har just klippt mammas.. Riktigt kul, känner mej passligt proffsig ;) Nu måste jag fixa en t-shorta åt vår fotbollstränare eftersom han har haft tålamod med oss, haha! Men hinner inte riktigtnu just så skriver senare ,kram :)

 
för nån dag sedan, tycker själv t-shortan passar perfekt ;)


DO I LOOK LIKE I SELL DRUGS

Wazzzzup, jea michaela i sina bästa år här hej:) nåja såndä fjantass.


Senaste; har inte bloggat på fem dagar awesome.. Idag var det fjärde dagen på stan i rad, ja vet inte riktigt vad jag har gjort där varenda dag men. Har hittat ett par jeans bara för 10€ och nagellack, armband. Onödig info, kanske de!

På torsdag är det konstensnatt ,alla väntar till den dagen har man märkt på facebook och alla pratar om det! 

Nu skall jag planera lite grejjer och pyssla ihop några saker+måste verkligen byta marsvins buren den luktar piss. Kanske stoppa in en filmkväll på fredag, med mysigt folk. Sedan till sorliga delarna att sista talang träningen är imorgon, och jag måste hitta på ett bra sätt att hålla mitt hår snyggt hela natten på torsdag, kommer faktist stå och härja på stan om det inte ser bra ut(!)




 
och vem är det ni ser på bilden annat än mej då, haha!

OJOJ

En hel vecka sen jag bloggat, haha. Men Har int haft tid då jag varit i stockholm direkt efteråt till esbo osv.. Men nu e jag tillbaks, och klar för allt! Och så skall typ mamma och pappa skilja sej..Det där var bara en parentes men endå hur skall det fortsätta här efter?

Jag har borta min kamerasladd, vet inte alls var den är. Så det menar att jag int kan ladda upp några bilder från denhär veckan 'sad'.


Nu är klokan 4 minuter före 1 (alltsåpå natt).. det stormar jätte hårt. Det tycker jag är lite mysigt om man skulle ha någon att mysa med :) Och hoppas jag för sovet för magen är så sjuk! Imorgon skall ja leta efter sladden till kameran riktigt nogrannt.


michaela likes party